ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΠΙΚΗ πρόταση Κλεάνθη και ο… επικοινωνιολόγος

Η ΕΠΙΚΗ πρόταση Κλεάνθη και ο… επικοινωνιολόγος

Ο συνάδελφος που δούλευε ψες στη σελίδα μας, χαρακτήρισε απίστευτη την πρόταση του προέδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) προς του Απολλωνίστες ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας τους, την Πέμπτη με τη Βασιλεία.

Επιτρέψτε μου να το… ξεχειλώσω λίγο παραπάνω. Για μένα είναι ΕΠΙΚΗ η πρόταση του πιο προβεβλημένου δημόσιου προσώπου στα αθλητικά δρώμενα τον τελευταίο μήνα. 

Σαν να τους έλεγε, τους Απολλωνίστες που αντιδρούν στην κάρτα, «ελάτε να σας τα πάρουμε για να δείτε το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας σας και μετά μείνετε σπίτι σας«. 

Προχθές δεν μας είχε πει και το άλλο αμίμητο, ότι θέλει στα γήπεδα μόνο τους «υγιείς φιλάθλους”; 

Για την ανακολουθία και την έλλειψη συνέπειας στις δηλώσεις του (όχι μόνο για την κάρτα οπαδού) έχουν αρθρογραφήσει κι άλλοι δημοσιογράφοι.

Δηλώνω υπεύθυνα, ότι απ αυτή τη… σελίδα τουλάχιστον, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον Κλεάνθη Γεωργιάδη και με την «ψύχωση” του να κερδίσει το στοίχημα της κάρτας οπαδού. 

Υ.Γ. Αν είχε κανένα καλό φιλαράκι επικοινωνιολόγο ο πρόεδρος του ΚΟΑ, λογικά θα τον συμβούλευε να κάμει λίγο κράτει στις καθημερινές «εμφανίσεις” του στα media. Φαίνεται ότι δεν λέει σε κανένα δημοσιογράφο «όχι” ο αθεόφοβος.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top