Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Περιμένουν να ακούσουν την τελευταία (ή προτελευταία αν αντικατασταθεί και ο Φιλγκέιρας) προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας οι Ανορθωσιάτες. 

Πληροφορίες που βγήκαν από χθες, λένε, ότι υπάρχει περίπτωση ο παίχτης που θα έλθει να μην είναι αριστερός μπακ, αλλά ακραίος επιθετικός. 

Εκτός κι αν βρουν κάποιον, που μπορεί να καλύπτει με επιτυχία, ολόκληρη τη γραμμή. 

Ιδανικός για να έχει αυτό το ρόλο, θα ήταν ο Ζάντερ Σαντάνα. Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρές αντικειμενικές (οικονομικές βασικά) για να βάλει το Φοίνικα στο στήθος. 

Αν δεν ήταν στη… μέση ο Απόλλωνας, ο Βραζιλιάνος θα ήταν ήδη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Διευκρινίζεται, ότι για τον τερματοφύλακα, δεν πιέζει ο χρόνος. Μπορούν να αποφασίσουν στην Ανόρθωση να φέρουν άλλο στη θέση του Φιλγκέιρας και μετά την 31η Αυγούστου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE