ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Η νύχτα φκάλλει πίσκοπον» - Τετ α τετ Αβέρωφ-Φυλακτού για αναβολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Η νύχτα φκάλλει πίσκοπον» - Τετ α τετ Αβέρωφ-Φυλακτού για αναβολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να περάσει η νύχτα για να σκεφτούν την πρότασή του επιθυμεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου ζητώντας αναβολή της συνεδρίασης των Επιτροπών Εργασίας και Παιδείας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Σε έντονο ύφος σημείωσε ότι μπορεί να αναβληθεί για μια μέρα η Επιτροπή.

Απαντώντας, ο Γιώργος Λουκαΐδης εξήγησε ότι είναι κρίμα να ξαναέρχονται οι καλεσμένοι. «Να τους τζιεράσουμε τζιαι σουβλάκια» δήλωσε χαμογελώντας και πρόσθεσε μετά το ρητό «η νύχτα φκάλλει πίσκοπο».

Πάντως, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, παρασκηνιακά, κάλεσε τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Φίλιο Φυλακτού, εκτός αίθουσας «για να διαβουλευθούν».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών, με τον Παύλο Μυλωνά να προτείνει κλειστή συνεδρίαση του κ. Συλλούρη με εκπροσώπους κομμάτων και τους εκπαιδευτικούς για να εξεταστούν τα διαδικαστικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE