ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννου: «Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ, μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα»

Γιάννου: «Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ, μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Τρέντσιν, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να μην φαίνεται από το σκορ, αλλά η Τρέντσιν είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα.

Δεν σταμάτησε να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό και μας κούρασε πολύ, αλλά ευτυχώς μπήκαμε δυνατά στο ματς και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Δείξαμε από την αρχή της χρονιάς ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και φέτος. Ο προπονητής έχει δουλέψει πάρα πολύ και φαίνεται μέσα στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε, παίζουμε μπάλα, δεν καθόμαστε ποτέ πίσω και αυτό κάναμε και σήμερα.

Με βοήθησαν αυτά τα δύο γκολ, έκανα όλα τα υπόλοιπα στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν ερχόταν το γκολ. Για μένα όμως, το πιο σημαντικό ήταν να περάσει η ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι.

Σίγουρα είναι θετικό για τη ψυχολογία μου το ότι σκόραρα, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ.

Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, αλλά και να πάμε όσο πιο καλά γίνεται στην Ευρώπη. Αλλά το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top