ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Νέα έκκληση Χαμπιαούρη προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Νέα έκκληση Χαμπιαούρη προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

Ολοκληρώθηκε στις 14:25 η συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής για το πολύκροτο θέμα της Παιδείας.

Ο Δημήτρης Συλλούρης είχε καλέσει για συνάντηση και καφέ τον Υπουργό Παιδείας και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις μετά την ολοκλήρωση της κοινής Επιτροπής Παιδείας και Εργασίας.

Σε δηλώσεις του, ο Κώστας Χαμπιαούρης κάλεσε εκ νέου τις οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ να προσέλθουν στον διάλογο.

Χαρακτήρισε «διέξοδο» την πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Πέμπτη (30/8) και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς «να δώσουν χαρά στα παιδιά» ρίχνοντας τους τόνους.

Όλα βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων των συνδικαλιστών, οι οποίοι πάντως εξέφρασαν μεν ετοιμότητα για διάλογο αλλά όχι όσο βρίσκονται σε ισχύ οι αποφάσεις της 4ης Ιουλίου.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE