Γάμος στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου – Το λαμπερό ζευγάρι και οι καλεσμένοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάμος στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου – Το λαμπερό ζευγάρι και οι καλεσμένοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο (1/9) ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης!

Ξεχωριστή ημέρα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ και την σύζυγό του η 1η Σεπτεμβρίου 2018, αφού το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Όπως αναμενόταν, αρκετοί από τους καλεσμένους του ζευγαριού, προέρχονταν από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΣΠ έστειλε στον κ. Νεοφυτίδη και την σύζυγό του Φλώρα, η οποία είναι η διατροφολόγος της ΑΕΚ Λάρνακας, «τις καλύτερες και ωραιότερες μας ευχές. Πάντα ευτυχισμένοι!».

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE