ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου - Ανήλικοι διασκέδαζαν στο μαγαζί του

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου - Ανήλικοι διασκέδαζαν στο μαγαζί του

Στη σύλληψη ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου αναψυχής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, γιατί επέτρεψε την είσοδο τεσσάρων ανηλίκων σε αυτό.

Ο ένας από τους ανήλικους εντοπίστηκε να καταναλώνει αλκοόλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, σε έρευνα που διενήργησαν μέλη της το βράδυ της Τετάρτης (5/9) στο συγκεκριμένο κέντρο εντοπίστηκαν εκεί τρεις ανήλικοι κάτω των 16 ετών και ένας κάτω των 17 ο οποίος κατανάλωνε αλκοολούχο ποτό.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Θα κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Σημειώνεται πως σε βάρος του εκκρεμούν και εντάλματα προστίμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE