ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ 112 δάνεια στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ 112 δάνεια στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Νέες υποθέσεις αναμένεται να καταχωρίσει στο δικαστήριο το ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με την «αμαρτωλή» ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

112 δάνεια που δόθηκαν από το 2003-2009 εξετάζονται εξονυχιστικά από το ΤΑΕ, το οποίο παρέλαβε σωρεία εγγράφων από τον Γενικό Ελεγκτή και τον Γενικό Εισαγγελέα.

Τα δάνεια αυτά έγιναν από όλες τις πόλεις, με τα περισσότερα (67) να είναι τη Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη Σωτηρούλα Χριστοφίδου («ΡΙΚ») τα δάνεια αφορούν 60 εκατομμύρια ευρώ και δόθηκαν σε αξιωματούχους της ΣΚΤ ή πρόσωπα που απασχολούν ήδη τη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE