ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχόλια που άκουσαν / Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Σιμόν για τα συμπεράσματα

ΑΝΑΦΟΡΑ στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχόλια που άκουσαν / Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Σιμόν για τα συμπεράσματα

Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας αύριο (9/9) στο ΓΣΠ.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ματς αυτού, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς:

«Είδα τη Σλοβενία με τη Βουλγαρία. Είναι καλή ομάδα και ίσως άξιζαν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι που έχασε. Για τη δική μου ομάδα ελπίζω να κάμουμε καλύτερο ξεκίνημα στο αυριανό παιχνίδι. Οι παίκτες το θέλουν πολύ. Να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα να περιμένουμε λίγο. Για αυτό συνιστώ υπομονή σε αυτούς που έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας».

Για τον κόσμο… “Αυτοί οι παίκτες αξίζουν την στήριξη του κόσμου. Προέρχονται από τις ομάδες μας. Να μην έρχεται ο κόσμος μόνο μετά από νίκες”.

Για το αν η Κύπρος θα έχει λιγότερη πίεση ως αουτσάιντερ… “Δεν μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου ως το αουτσάιντερ και οι δύο ομάδες έρχονται από ήττα και θα μπούνε για να κερδίσουν. Δεν θέλω να ρίχνω τις προσδοκίες λέγοντας πως είμαστε αουτσάιντερ. Πιστεύω στο πάθος των παικτών μου και θα μπούμε με στόχο τη νίκη».

Ο Χάμπος υπογράμμισε:

«Κάναμε την ανάλυση του αντιπάλου. Είναι μια καλή Εθνική. Δυστυχώς ή ευτυχώς δώσαμε το δικαίωμα σε όλο το Έθνος να μας κρίνει αρνητικά αλλά ευτυχώς έχουμε το παιχνίδι αύριο για να κλείσουμε στόματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top