ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία παίζουν παιχνίδια στην Ανατολική Μεσόγειο

Ερντογάν: ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία παίζουν παιχνίδια στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Τουρκία κάνει τις δικές της αξιολογήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε Τούρκους δημοσιογράφους. Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι γίνεται λόγος για αποθέματα 2-3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και υποστήριξε πως ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία παίζουν τα παιχνίδια τους στην περιοχή.



Συγκεκριμένα ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι γίνεται λόγος για αποθέματα 2-3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. “Οι ΗΠΑ κάνουν παιχνίδια εδώ. Το Ισραήλ, η Γαλλία παίζουν.Κι εμείς κάνουμε τις δικές μας αξιολογήσεις βέβαια. Και η Ρωσία έχει το θέμα της άσκησής της εδώ. Γνωρίζετε ότι η Ρωσία έχει 5 βάσεις στη Συρία στη δυτική πλευρά. Επιπλέον έχει πλοία στη Μεσόγειο. Η άσκηση που θα κάνουν με τη Κίνα είναι πολύ μεγάλη”, ανέφερε.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top