ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε τη ΔΙΑΦΟΡΑ o Φακούντο! Προσδοκίες κι απ’ τους άλλους νέους

Έκανε τη ΔΙΑΦΟΡΑ o Φακούντο! Προσδοκίες κι απ’ τους άλλους νέους

Είναι γενικά παραδεκτό ότι στο όμορφο ευρωπαικό οδοιπορικό του Απόλλωνα τους προηγούμενους δυο μήνες, από τους καινούργιους παίχτες, αυτός που ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις είναι ο Φακούντο Περέιρα. 

Έδειξε ότι είναι παίχτης που ξέρει μπαλίτσα, έχει γρηγοράδα σκέψης και «μοιράζει» μπαλιές στους συμπαίχτες του. Σε τρία ματς ξεκίνησε βασικός, αρκετά παραγωγική ήταν η παρουσία του και στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Μπρεστ στο ΓΣΠ. Το μόνο που δεν κατάφερε σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν να ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα. Είναι γενικώς παραδεκτό, ότι ο Περέιρα, θα δώσει… άλλο τόνο στον άξονα της μεσαίας γραμμής στην πορεία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει πλέον, να ξεκινήσουν να… μπαίνουν στην εξίσωση κι οι άλλοι νέοι παίχτες. Θα είναι άλλωστε αναγκασμένος τους προσεχείς μήνες, να κάνει rotation, όταν η ομάδα θα έχει μαζεμένους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Κέβιν Μπρου που ήρθε πρώτος το Καλοκαίρι, έδειξε ότι κουβαλά ποιότητα, αλλά είχε δυο μυικούς τραυματισμούς. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με την Στουμπράς στη Λιθουανία και στον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία στην Ελβετία. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος στη συνάντηση με την Πάφο το προσεχές Σάββατο.

Ο Μουσταφά Καραγιόλ, παρουσιάστηκε ως υπέρβαση όταν έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση. Έχει ταχύτητα, είναι διεισδυτικός, απλώς θα τον κρίνουμε πιο αυστηρά όταν είναι πλήρως έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο ακραίος επιθετικός από τη Γκάμπια, έχει δυο συμμετοχές ως αλλαγή, συνολικά έπαιξε 72 λεπτά στα ματς εκτός έδρας με Ντιναμό Μπρεστ και Βασιλεία.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ Ριτσάρντ Σουμά, αντικαταστάτης του Ζάντερ, είχε ξεκινήσει ενδεκάδα στο παιχνίδι εκτός έδρας με την Ζελέζνιτζαρ στις 26 Ιουλίου. Απεκόμισε τραυματισμό κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Από τότε δεν έπαιξε ξανά. Η τεχνική ηγεσία προσεχώς θα τον… ξεκινήσει σε κάποιο ματς, αφού έχει βαρυφορτωθεί αρκετά ο 34χρονος Γιώργος Βασιλείου.

Ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας ήρθε ο 20χρονος Γάλλος (με καταγωγή από τη Μπουρκίνα Φάσο) Ντίλαν Ουεντραόγκο. Ακόμα δεν έχει γράψει επίσημα λεπτά συμμετοχής. Έλειπε με την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο, γι’ αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό της Παρασκευής με τον Άρη.

Την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση έκανε στο εν λόγω παιχνίδι, ο 21χρονος Γάλλος (με καταγωγή από τη Νέα Καληδονία) Νταβίτ Φαουμπαλά. Έπαιξε ακραίος επιθετικός, αγωνίζεται και την κορυφή της γραμμής κρούσης. Ήταν έκπληξη η μετεγγραφή του, θα το δείξει ο χρόνος, αν πρόκειται για παίχτη που θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top