ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To φάρμακο στην ανοιχτή πληγή για ένα πληγωμένο θηρίο

To φάρμακο στην ανοιχτή πληγή για ένα πληγωμένο θηρίο

Στο ποδόσφαιρο δύστυχος η ευτυχώς δεν μετρά η εμφάνιση αλλά το σκορ. Έτσι τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ κατάφερνε να παίρνει τα αποτελέσματα και να περνά αλώβητος από αρκετά ματς. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της αυτοκρατορίας που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ αρθρογραφεί για τον ΑΠΟΕΛ, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τι πρέπει να κάνει και το μήνυμα που έστειλε η διοίκηση περιμένοντας τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει.

Η αίγλη της θα απουσιάσει για φέτος για τους ‘γαλαζοκίτρινους’ και αυτό μπορεί οικονομικά να μην είναι καλό αλλά αγωνιστικά θα δώσει άλλο αέρα στους περσινούς πρωταθλητές. Τόσα χρόνια με τα παιχνίδια της Ευρώπης κατάφερνε και έπαιρνε το πρωτάθλημα φέτος, θα είναι πιο εύκολο η πιο δύσκολο. Εδώ είναι το ερώτημα.

ΑΕΚ και Απόλλωνας δυνάμωσαν αρκετά και πλέον είναι και οι δυο ομάδες έτοιμες για να κτυπήσουν τα ρέστα τους για πρωτάθλημα. Εδώ να σημειωθεί πως μπαίνει και ο παράγοντας πίεση και κούραση μιας και οι δυο αυτές ομάδες δεν είναι μαθημένες από τέτοιου είδους πορείες. Και κάπου εδώ μπορεί να διαπιστώσει κάποιος την μεγάλη διαφορά μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και των διεκδικητών του τίτλου.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν οδυνηρός και σίγουρα θα περάσει αρκετός καιρός για να καλυφθεί αυτή η πληγή στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί και να παρομοιωθεί σαν ένα θηρίο που μένει κλειστό σε ένα κουτί. Το κουτί αυτό είναι το δυστυχώς το Κυπριακό πρωτάθλημα που δεν μπορεί να αναδείξει κάτι περισσότερο από ένα πρωταθλητή που θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Η επόμενη μέρα ήταν δύσκολη, όμως όπως η ιστορία του ΑΠΟΕΛ έχει δείξει πρέπει να αντιστέκεται στα δύσκολα επειδή εκεί είναι που θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας.

Δείτε ακόμη:Γιατί μόνο αν είσαι ΑΠΟΕΛ μπορείς να κάνεις αυτά

Πάνω απ΄όλα υπομονή και πίστη για τις δυνάμεις της ομάδα αλλά και κυρίως στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της εταιρίας έστειλε το δικό του μήνυμα με πλάγιο τρόπο και τώρα είναι σειρά του κόσμου της ομάδας να πράξει το καθήκον του και να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα δεν είναι άλλο από την πίστη στην ομάδα αφού κύριο χαρακτηριστικό του Πρόδρομου Πετρίδη ήταν να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα. Αυτή την φορά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μπαλταζάρ και περιμένει να δει την αντίδραση της ομάδας. βέβαια κατά πόσο είναι σωστή η λάθος η απόφαση του μόνο ο καιρός μπορεί να το δείξει.

Αυτό λοιπόν που έχει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ είναι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και το απέδειξε τα τελευταία χρόνια. Να καθαρίζει τα παιχνίδια ανεξαρτήτου απόδοσης. Το ένα φέρνει το άλλο και σιγά σιγά η χημεία μεταξύ ποδοσφαιριστών θα είναι το κλειδί για το όμορφο ποδόσφαιρο. Αναμονή μέχρι την Κυριακή στο πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα.

Έτσι καλείτε να διατηρήσει τα σκήπτρα για ακόμη μια χρονιά

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top