ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπόθεση ανάμεσα σε… ψωμί!

Υπόθεση ανάμεσα σε… ψωμί!

Εύκολο πρόγευμα στο σπίτι, χορταστικό κολατσιό για το σχολείο ή τη δουλειά, ιδανικό για τσίμπημα το απόγευμα! To καλύτερο είναι ότι ο καθένας το φτιάχνει όπως θέλει! Το σάντουιτς αποτελεί μία συνήθεια που χάνεται στα βάθη των αιώνων και που έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όσον αφορά τη φροντίδα του φαγητού.


Με αφορμή τον ερχομό του Σεπτέμβρη και την επιστροφή στην καθημερινότητα, το «αλφαγεύση» προτείνει συνδυασμούς που μπορούν να μετατρέψουν το σάντουιτς σε ένα γεύμα καθ’ όλα αξιοπρεπές! Τυριά, αλλαντικά, λαχανικά, φρούτα, ψάρι και άλλα υλικά συνθέτουν μία ποικιλία γεύσεων που βρίσκει το χώρο της μέσα σε διαφορετικά είδη ψωμιού. Συνοδευτικά όπως πατάτες ή σάλτσες, αλλά και σνακ συμπληρώνουν τα γεύματα του τεύχους.
Κι επειδή οι ιδέες του «αλφαγεύση» δεν περιορίζονται στις αλμυρές προτάσεις, στο τεύχος θα βρείτε συνταγές για γλυκές δημιουργίες καθώς και ποτά, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με τα σάντουιτς που θα επιλέξετε και να ολοκληρώσουν τη γευστική σας εμπειρία.
Αν θέλετε, λοιπόν, κι εσείς να μάθετε τους λόγους για τους οποίους το ψωμί «διχάζεται», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy/alphagefsi και ανακαλύψτε την αλήθεια!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top