ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Μπήκε στο περίπτερο το τελωνείο – Τα μάζεψε και έφυγε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μπήκε στο περίπτερο το τελωνείο – Τα μάζεψε και έφυγε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων στην Επαρχία Λευκωσίας, προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων.

 

Συγκεκριμενα την Παρασκευή 14/09, κατά τη διάρκεια έρευνας, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν σε περίπτερο στην Επαρχία Λευκωσίας, 280 τεμάχια τσιγάρα (9 συσκευασίες των 20 τεμαχίων μάρκας PARLIAMENT και 5 συσκευασίες των 20 τεμαχίων μάρκας MARLBORO GOLD), 250 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο μάρκας OLD HOLBORN (5 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων) και 140 τεμάχια θερμαινόμενα τσιγάρα (7 συσκευασίες των 20 τεμαχίων μάρκας HEETS ORANGE).

Η εν λόγω ποσότητα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €110, δεν έφερε τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην Ελληνική και Τουρκική γλώσσα, ένδειξη ότι είναι αφορολόγητη και κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολούθως, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με τη καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 300. Η ποσότητα των καπνικών προϊόντων που εντοπίστηκε εγκαταλείφθηκε στο Τμήμα Τελωνείων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top