ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΛΛΟΣ τις ευκαιρίες και ΑΛΛΟΣ το γκολ!

ΑΛΛΟΣ τις ευκαιρίες και ΑΛΛΟΣ το γκολ!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ τελείωσε με το σκορ να είναι στο 0-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ανόρθωση να έχει την κατοχή της μπάλας και την ΑΕΛ να πιέζει την ανάπτυξη της γηπεδούχου ομάδας.

Η Κυρία με κύριο εκφραστή της δημιουργίας της τον Ράγιος αλλά και τον Πράνιτς από δεξιά έψαχνε το γκολ, με την Λεμεσιανή ομάδα να προσπαθεί με τον Χουράδο να κρατήσει λίγο μπάλα.

Τα λεπτά κυλούσαν, η Ανόρθωση έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Πότε η αστοχία (18′ με Ντούρις), πότε ο Πρόσεκ (21′ με Ράγιος) και πότε ο Αβραάμ προ γραμμής (28′ σε πλασέ του Ράγιος) στέρησε από την ομάδα του Ρόνι Λέβι να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Και έτσι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε.

Ο Ντουγκλάο στο 38′ έκανε λάθος γύρισμα προς τον Βάργκιτς και ο Χουράδο μπήκε στη φάση και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Έτσι έγινε το πέναλτι και ο Ντα Σίλβα το μετέτρεψε σε γκολ από τα έντεκα βήματα.

Στις φάσεις του 42′ με Μπεσάτ και 44′ με Ιγιεμπόρ δεν ήρθε η ισοφάριση, και έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΛ να κερδίζει με 0-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top