ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
«Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξα να πω αντίο στην ΑΕΛ. Ήμουν πολύ χαρούμενος 7 χρόνια εκεί. Ένα μεγάλο μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στην πόλη της Λεμεσού, σε όσους γνώρισα εκεί, στην ομάδα, όλους τους συμπαίκτες μου.
Στους απίθανους οπαδούς που έχει η ΑΕΛ είσαστε πάντα στην καρδιά μου. Ήταν λυπηρό που έφυγα με αυτό τον τρόπο όμως είναι κάτι που δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Πάντα θα χαίρομαι για τη Λεμεσό, και προτιμώ να είναι πάντα έτσι, θέλω να σκέφτομαι μόνο τις χαρούμενες στιγμές.
Έτσι είναι η ζωή, η ζωή συνεχίζεται. Δυστυχώς πολλά περνούν από το μυαλό μου και θέλω να τα πω. Αυτοί οι οπαδοί αξίζουν να ξέρουν αυτά τα πράγματα όμως ας τα ξεχάσουμε τώρα. Τα καλύτερα σε όλους και στη Λεμεσό.
Θέλω να ευχαριστήσω κάποια συγκεκριμένα άτομα που πάντα μου φέρονταν καλά και με πρόσεχαν στην ΑΕΛ.
Όπως ο Σανγκόι, Πόλυς, Κίμωνας που μου έκαναν μασάζ, θα μου λέιψει το μασάζ σας (γέλια), Μαρίνα, Κακουλλή, Δώρα. Σας ευχαριστώ για όλα!
Σε όλη τη Λεμεσό και σε όσους ξέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη καρδιά! Φιλιά Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ Κύπρος. Σας αγαπώ παιδιά. Πάμε παιδιά».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις