ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 29χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 29χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και εξακολουθεί να καταζητεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τον πιο AHMED ZAIDAN, 29 ετών, από τη Συρία.

Τα πιο πάνω αδικήματα, διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 25 Δεκεμβρίου, 2017, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25805057 ή 25805020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE