ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Πάμπου από τη διοίκηση Τζιωνή – «Ένα από τα μεγάλα λάθη ήταν…»

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Πάμπου από τη διοίκηση Τζιωνή – «Ένα από τα μεγάλα λάθη ήταν…»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και στην εκπομπή «Επέλαση» με τον Γιώργο Σαββίδη, ο Κύπριος προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» του με την Ομόνοια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Δεν θα ήθελα να πω κάποιες αλήθειες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στα σωματεία που δούλεψα. Θεώρησα σωστό για μένα να πάω στην Ομόνοια, αν και είχα κι άλλες σοβαρές προτάσεις.

Έχω ξαναδουλέψει σε μεγάλες ομάδας, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση και στόχος μου ήταν να χτίσω μία νέα Ομόνοια. Ένα από τα μεγάλα λάθη που είχαν γίνει, ήταν ότι είχαμε ξεφύγει στο σκεπτικό για τους στόχους.

Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και πίστευαν σε εμένα και στη διοίκηση, όμως υπήρχε απειρία από αρκετά άτομα που εξήγγειλαν στόχους πρωταθλητισμού. Εγώ ήμουν προσγειωμένος όμως, γιατί η αλήθεια και η πραγματικότητα ήταν άλλη.

Οι χαμηλοί τόνοι ήταν αυτοί που θα μας άφηναν να δουλέψουμε. Η διοίκηση ήθελε να μείνω, αλλά εγώ τους είχα πει «πέστε την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα κι εγώ θα μείνω», διότι εμείς χτίζαμε και δεν πηγαίναμε για πρωταθλητισμό.

Δεν κατηγορώ την Ομόνοια. Υπήρχαν όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές που τους ήθελα, αλλά δεν μπορούσαμε να τους αποκτήσουμε λόγω του οικονομικού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top