Έβαλε τα… καλά του ο Φανούριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Ολίμπικο

Έβαλε τα… καλά του ο Φανούριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Ολίμπικο

Δεν θα βάλει μόνο ο Απόλλωνας τα… καλά του απόψε (μεταφορικά ομιλούντες), για να αγωνιστεί για 4η φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και οι παράγοντες της Λεμεσιανής ομάδας, που είναι παρόντες στο επιβλητικό «Ολίμπικο», για να παρακολουθησούν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους απέναντι στη Λάτσιο.

Στην πιο κάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, να έχει… κοστουμαριστεί, περιμένοντας κι αυτός με αγωνία την αποψινή πρεμιέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE