Στο Λονδίνο για προσέλκυση επενδυτών ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στο Λονδίνο για προσέλκυση επενδυτών ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Κυβέρνησης με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα μιλήσει την Παρασκευή (21/9) σε δυο εκδηλώσεις στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα το πρωί, ο Πρόεδρος θα μιλήσει σε επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων στην έδρα του διεθνούς πρακτορείου Bloomberg.

Στο φόρουμ θα μιλήσουν, επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και εκπρόσωποι οικονομικών και επενδυτικών φορέων, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας, το βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ο κύριος ομιλητής σε επίσημο δείπνο που διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και Τουρισμού, με τη συμμετοχή μελών της επιχειρηματικής κοινότητας του Λονδίνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE