Το Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ παρακολουθεί το θέμα με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων

Το Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ παρακολουθεί το θέμα με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων και βρίσκεται σε επαφή με το Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών και την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP) με σκοπό την απελευθέρωση τους, δήλωσε το Σάββατο 22/9 ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, Άχμεντ Αμπού Ζάιντ.

 
Σύμφωνα με την αγγλόφωνη αιγυπτιακή εφημερίδα «Egypt Today», ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού ΥΠΕΞ αναφέρθηκε και στο έντονο διάβημα στο οποίο προέβη η κυπριακή Κυβέρνηση προς την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE