ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ δεν είναι ΤΩΡΙΝΕΣ πρόεδρε…

Oι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ δεν είναι ΤΩΡΙΝΕΣ πρόεδρε…

Παίζει αρκετά η φράση ότι… στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει υγεία. Την χρησιμοποίησε χτες μετά το κάζο με τη Δόξα ο Νεκτάριος Πετεβίνος, την διαβάζουμε και σε κείμενα ανάλυσης της κατάστασης στην ομάδα, σε μερίδα των MME. 

Oι «ασθένειες» που ταλαιπωρούν τους πρωταθλητές, το γνωρίζει κι ο Πρόδρομος Πετρίδης, δεν είναι τωρινές. Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί, ότι έχει συμβάλει κι ο ίδιος, για να «χειροτερέψουν» με τον τρόπο που χειριζόταν κάποιες καταστάσεις. 

Όπως για παράδειγμα, ο τρόπος που «κατάπινε» τους προπονητές, αλλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι οπαδοί (και μερίδα των media) έκαμναν πίσκαλα, επειδή η ομάδα πετύχαινε το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Πολύ λόγος γίνεται κι όχι άδικα, για τα τεράστια ποσά (για κυπριακή ομάδα) αποζημιώσεων παιχτών και προπονητών που πλήρωσε η διοίκηση τα τελευταία χρόνια.

Γιατί αβασάνιστα έβγαιναν σκάρτοι μερικοί παίχτες ή ερχόντουσαν και ήταν υπερτιμημένοι (τους «πόμπαραν» και μερικά media). Όταν ήταν κοντά στην έξοδο μερικοί εξ αυτών, παρατηρούσαμε ότι δεχόντουσαν και… εργολαβική «επιχείριση» αποδόμησης και απαξίωσης τους. 

Ήδη πληρώθηκε η «λυπητερή» από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς-σοκ της ομάδας, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί να καταβληθούν/πληρωθούν κι άλλοι λογαριασμοί, ούτως ώστε να καταπολεμηθούν οι ασθένειες των τελευταίων χρόνων. 

Η πραγματικότητα είναι πως, μια πολύ μεμονωμένη μερίδα δημοσιογράφων που… επεσήμαναν κατά καιρούς μερικά παράδοξα πράγματα που συνέβαιναν στην ομάδα της Λευκωσίας, κατηγορούνταν ότι κρατούσαν τη σημαία του αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ! 

Ή ότι (τάχα μου) ήθελαν να εξυπηρετήσουν «αλλότριους» σκοπούς, παίζοντας το παιχνίδι των ανταγωνιστών του ΑΠΟΕΛ. 

Δεν κατηγορούνταν τόσο από τη διοίκηση, όσο από αρκετούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι σήμερα μπορεί να φτάσουν στο σημείο να ζητήσουν και την παραίτηση του προέδρου. Ακόμα και άνθρωποι που ενδεχομένως να… σήκωσαν στους ώμους τους τον Πετρίδη, σε στιγμές παραληρήματος κατά τις πολλές διακρίσεις και επιτυχίας της ομάδας τους.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top