ΕΛΛΑΔΑ: Απίστευτο! Παράτολμοι σέρφερ «τα βάζουν» με τα κύματα του κυκλώνα «Ζορμπά»! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Απίστευτο! Παράτολμοι σέρφερ «τα βάζουν» με τα κύματα του κυκλώνα «Ζορμπά»! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, σέρφερ στη Μαραθόπολη βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα!

Μπορεί το φαινόμενο του κυκλώνα Ζορμπά να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η χώρα να έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού, ωστόσο κάποιοι παράτολμοι σέρφερ στη Μεσσηνία αντιμετώπισαν την σημερινή κακοκαιρία ως μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα.

Έτσι, σήμερα το πρωί πήραν τον εξοπλισμό τους και επιχείρησαν να δαμάσουν τα κύματα αλλά και τον... «Ζορμπά».

Οι παρακάτω εικόνες και βίντεο τραβήχτηκαν στη Μαραθόπολη, σήμερα το πρωί, δίπλα από το λιμάνι, και μάλιστα μπροστά στα βράχια!

Δείτε το υλικό που δημοσιεύει το site gargalianoionline.gr:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE