ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία - Πιθανή χαλαζόπτωση

ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία - Πιθανή χαλαζόπτωση

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (1/10) αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά παράλια. Σε περιοχές των καταιγίδων δυνατό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (2/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (3/10), την Πέµπτη (4/10) και την Παρασκευή (5/10) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες, ψηλές, κυρίως, νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top