ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ο Μπίσκαν…

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ο Μπίσκαν…

Πάνε τρεις μέρες που βγήκε το όνομα του Κροάτη Ίγκορ Μπίσκαν, ότι είναι φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. 

Παρόλα αυτά δεν κατέβηκε ακόμα στην Κύπρο για να δώσει τα χέρια με τους διοικούντες. Τούτο μάλλον σημαίνει ότι ο πρόεδρος Παντελή, κοιτάζει κι άλλες υποψηφιότητες. 

Μιλώντας για τον Μπίσκαν, θεωρούμε ότι ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του με τον προπονητή που ψάχνουν στην Ανόρθωση για να καταφέρουν να… αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα των τελευταίων μηνών. 

Σαν παίχτης ήταν μεγάλο όνομα. Το πιο δυνατό παράσημο στην καριέρα του, ήταν ότι πέρασε για μια πενταετία από τη Λίβερπουλ. Πέρασε και από τον ΠΑΟ, πριν επιστρέψει να κλείσει την καριέρα του στην Δυναμό Ζάγκρεμπ. 

Σαν προπονητής το ότι τα πήρε όλα πέρσι στην Σλοβενία με την Ολύμπια Λουμπλιάνας, λέει κάτι φυσικά. Στα 40 του χρόνια, είναι αυτό που λέμε, νεαρός και φιλόδοξος κόουτς. 

Αυτός είναι ο Μπίσκαν (ΕΔΩ

Για να δούμε αν θα τον φέρει τον Κροάτη η διοίκηση Παντελή ή βρήκε άλλο κάποιον άλλο, που δεν διέρρευσε (ακόμα) το όνομα του. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE