ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό με ανατροπή για την U19 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ και προβάδισμα πρόκρισης

Διπλό με ανατροπή για την U19 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ και προβάδισμα πρόκρισης

Η U19 του ΠΑΟΚ έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, επικρατώντας της ΑΕΛ στο Τσίρειο με 1-2.

Διπλό με ανατροπή για τους παίκτες του Δικεφάλου, που έδειξαν ανώτερο πρόσωπο από τους «γαλαζοκίτρινους» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως οι νεαροί άσοι της ΑΕΛ πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, είχαν με τη σειρά τους κάποια καλά διαστήματα, προηγήθηκαν στο σκορ, ισοφαρίστηκαν με αυτογκόλ, και με λίγη τύχη μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του sdna.gr:

Με πρωταγωνιστή τον Πουρναρά, που σημείωσε το γκολ της ανατροπής ο Δικέφαλος πήρε διπλό πρόκρισης στο Τσίρειο, επικρατώντας της ΑΕΛ Λεμεσού με 1-2 και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Κύπριους στη Θεσσαλονίκη, για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League, όσον αφορά το… μονοπάτι των πρωταθλητών.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ είχε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του, Κεραυνού, με τον Χατζηστραβό στο 24′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ υπέρ του Δικεφάλου και τον πορτιέρε της ΑΕΛ να του λέει «όχι» με τρομερή επέμβαση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΛ, άνοιξε το σκορ με τον Γερολέμου στο 29ο λεπτό να σουτάρει από τα 40 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου.

Η απάντηση του Δικεφάλου, ωστόσο, ήταν άμεση με τον Ανδρέου να φέρνει το ματς στα ίσα στο 31ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή απέναντι στην ΑΕΛ, χωρίς όμως να μπορέσει να την μετουσιώσει σε γκολ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Επιστροφή με γκολ από τα… αποδυτήρια

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κ19 του ΠΑΟΚ να κάνει την ανατροπή, καθώς ο Πουρναράς με ψύχραιμο πλασέ στο 54ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ διαμορφώνοντας το 1-2 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Μετά το γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Δικεφάλου, έκαναν διαχείριση του ματς, με την ΑΕΛ να ολοκληρώνει το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Ανδρέου στο 85′ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα κύλησαν, με τον Δικέφαλο να διατηρεί το υπέρ του προβάδισμα, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, καλούμενος να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Κίτρινες: Μιχαήλ, Κουππής, Παντελή / Τζοβάρας, Σαλαμούρας.

Κόκκινες: Ανδρέου (αποβολή στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη).

ΑΕΛ U19 (Συμεού): Κεραυνός, Ανδρέου, Κωνσταντινίδης (81′ Σοφοκλέους), Παπαδόπουλος (64′ Κάψος), Μιχαηλίδης, Κουππής, Γερολέμου, Μιχαήλ, Παντελή (81′ Σπύρου), Φραγκούδης (62′ Αβραάμ), Σαββίδης (61′ Ζήνωνος).

ΠΑΟΚ U19 (Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μελετίδης (46′ Σαλαμούρας), Πουρνάρας (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός (83′ Μανιώτης), Τζοβάρας (57′ Δούμτσης).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top