ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Gigi Hadid φόρεσε Tommy Jeans στη Νέα Υόρκη και ο Stonebwoy φόρεσε Tommy Hilfiger στο νέο βίντεο κλιπ ‘Most Original’

Η Gigi Hadid φόρεσε Tommy Jeans στη Νέα Υόρκη και  ο Stonebwoy φόρεσε Tommy Hilfiger στο νέο βίντεο κλιπ ‘Most Original’

Το Tommy Hilfiger γκρουπ το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι το μοντέλο Gigi Hadid φόρεσε TOMMY JEANS στη Νέα Υόρκη και ότι ο ράπερ Stonebwoy φόρεσε TOMMY HILFIGER στο νέο του βίντεο κλιπ ‘Most Original’.

Η Hadid φόρεσε ένα acid wash jean της capsule συλλογής TOMMY JEANS. Ο Stonebwoy φόρεσε ένα rugby stripe sweater, ένα colorblock rugby polo shirt, ένα logo tape fanny pack και ένα flag sweatshirt από την ανδρική συλλογή TOMMY HILFIGER. (Photo Credit: Papculture)

Η συλλογή TOMMY JEANS είναι διαθέσιμη στο κατάστημα TOMMY HILFIGER στο My Mall Limassol. Η ανδρική συλλογή TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

Link για το Video Clip του STONEBWOY: https://youtu.be/qE7CjB4Hn5E

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top