Τη θλίψη του για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Θλίψη για το θάνατο του επιχειρηματία Φώτου Φωτιάδη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος διαβίβασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα τον θάνατο του σεβαστού μου φίλου Φώτου Φωτιάδη, μιας διακεκριμένης προσωπικότητας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και ενός εγνωσμένου ευπατρίδη, απόλυτα αφοσιωμένου στους αγώνες για επικράτηση των εθνικών δικαίων της Κύπρου, με παράλληλη πλουσιότατη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση».

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του ιδίου εκφράζω βαθιά θλίψη για την απώλεια του ανδρός και διαβιβάζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», καταλήγει ο Πρόεδρος σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας για να ευοδωθούν οι προσπάθειες για το Κυπριακό και είναι σημαντικό ότι υπάρχει μια κινητικότητα μετά από αρκετά χρόνια, όπως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ δημόσια είχε αναφέρει στη Γενεύη, στην προηγούμενη πολυμερή, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος την Τρίτη τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτα Κακλαμάνη, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα από τα ελάχιστα θέματα στα οποία υπάρχει πλήρης ομοφωνία στη Βουλή των Ελλήνων, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE