ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με «όπλο» την παράδοση και την ποιότητα του, να νικήσει Ομόνοια και… κούραση

Με «όπλο» την παράδοση και την ποιότητα του, να νικήσει Ομόνοια και… κούραση

‘Ενα ακόμα μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Απόλλωνας…

Αυτή τη φορά όμως γυρίζει σελίδα και επιστρέφει στην Κυπριακή πραγματικότητα, όπου θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την… ανανεωμένη φέτος Ομόνοια, στο γήπεδο που πριν από μερικά βράδια, έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη με τη σπουδαία ανατροπή που έκανε κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Γιουρόπα Λιγκ Μαρσέιγ.

Σίγουρα η… επαναφορά από τα «σαλόνια» στα «αλώνια» δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν προπονητή, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά και την περσινή του εμπειρία στους ομίλους, ξέρει τον τρόπο για να γίνεται όσο πιο ανώδυνα γίνεται η μετάβαση.

Ο Απόλλωνας το βράδυ της Κυριακής (07/10, 18:00) έχει δύσκολο έργο απέναντι σε έναν ανανεωμένο και «διψασμένο» αντίπαλο που ψάχνει μία μεγάλη νίκη, για να στείλει το μήνυμα πως όντως φέτος η χρονιά, δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες δύο εφιαλτικές σεζόν.

Η Λεμεσιανή ομάδα πλέον, με την ποιότητα που έχει στο ρόστερ της, αλλά και την εμπειρία, όπως φυσικά και την εξαιρετική παράδοση που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Ομόνοια, «κατεβαίνει» στο ντέρμπι ως φαβορί και στόχος φυσικά είναι να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά.

Ερωτηματικό παραμένει η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος ναι μεν δεν αρέσκεται στις αλλαγές, αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν απέναντι στη Μαρσέιγ σπατάλησαν πολλές δυνάμεις και θα είναι μεγάλο ρίσκο να μη γίνει καμία αλλαγή, πέραν βεβαίως του Γιούστε που είχε ξεκινήσει βασικός και τραυματίστηκε απέναντι στους Γάλλους.

Λογικά, ο Κύπριος τεχνικός θα «ανακατέψει» κάπως την «τράπουλα» όπως συνηθίζει από τη μέση και μπροστά, με τον Παπουλή που έκανε άνω-κάτω τη Μαρσέιγ, να είναι σχεδόν σίγουρος για το αρχικό σχήμα, ενώ την «πόρτα» της ενδεκάδας κτυπά και ο Σκέμπρι, αλλά και ο Μάγκλιτσα αντί του Ζελάγια.

Επίσης, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει κάπως και την άμυνα του, με τον Βασιλείου να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Σουμά, ενώ πλάι στον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να είναι ο Μπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top