ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το απόλυτο και την παραμονή στην κορυφή πριν τη νέα διακοπή!

Για το απόλυτο και την παραμονή στην κορυφή πριν τη νέα διακοπή!

Το 5 στα 5 είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΛ στο Κυριακάτικο (07/10, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αλκή, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεκίνησαν ιδανικά το νέο ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» και θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους, ισοφαρίζοντας και την επίδοση της περιόδου 2011-2012, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια.

Μάλιστα, διατηρούν και το μηδέν παθητικό, όμως αυτό μικρή σημασία έχει, αφού το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να κρατάει το μηδέν.

Άλλωστε, κάποια στιγμή η εστία της ΑΕΛ θα παραβιαστεί και περιμένουμε μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση της Λεμεσιανής ομάδας, στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν που θα βρεθεί πίσω στο σκορ ή θα ισοφαριστεί.

Πάντως, μπορεί στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές να μη δέχθηκαν γκολ οι «γαλαζοκίτρινοι», όμως δεν σημαίνει πως η ανασταλτική τους λειτουργία ήταν υποδειγματική και αλάνθαστη.

Τουναντίον, παρατηρήθηκαν προβλήματα στα μετόπισθεν, με στιγμές αδράνειας και ασυνεννοησίας, που όμως δεν στοίχισαν, είτε λόγω των Βοζίνια και Πρόσιεκ, είτε λόγω της αστοχίας των αντιπάλων.

Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, γι΄ αυτό και ο Ντούσαν Κέρκεζ δούλεψε αρκετά στο διάστημα της διακοπής για το Σούπερ Καπ, για να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ενώ έγινε αρκετή δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων, προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Δόθηκε επίσης έμφαση στη δημιουργία φάσεων από τον άξονα και τα άκρα, ενώ έγινε αρκετή προπόνηση και στα «στημένα» και πλέον, ο Βόσνιος τεχνικός περιμένει να δει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς, στο γήπεδο…

Το πρόγραμμα πλέον αρχίζει και ζορίζει από την επόμενη αγωνιστική, αφού η επόμενη τετράδα αγώνων περιλαμβάνει τρία σούπερ ντέρμπι απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων, με τα δύο πρώτα μάλιστα να είναι εκτός έδρας και θα αποτελέσουν τα πιο γερά… «κρας-τεστ», για το που μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΛ.

Γι΄ αυτό και ο Κέρκεζ θέλει από την ομάδα του να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, για να μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία αυτό τον αγωνιστικό «γολγοθά»…

Όσον αφορά στα πλάνα του Βόσνιου τεχνικού για το ματς της Κυριακής (07/10) με την Αλκή στο Τσίρειο, αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια πετυχημένη «συνταγή» των προηγούμενων αγωνιστικών, χωρίς πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (06/10) το απόγευμα και η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους:

Πάτρικ Προσεκ, Αντρέα Κεραυνό, Χάρη Κυριάκου, Νιλς Τεϊσέϊρα, Ανδρέα Αβραάμ, Χρήστο Γουίλερ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Τζούνιορ, Ιρένε Φιντέλις, Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, Λεάντρο Σίλβα, Γιόν Γκαζτανάγκα, Γιάννη Γερολέμου, Άλεξ Ντα Σίλβα, Μάνουελ Τόρες, Ντάνι Μπενίτεθ, Κίρε Μαρκόσκι, Ρούμπεν Χουράδο, Αντρέα Μακρή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Απίστευτη απάτη - 58χρονος πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία που θα έμπαινε σε χρηματιστήριο – Το ποσό που «έκανε φτερά»

Καιρός: «Τα ‘χει παίξει» - Καλημέρα με λιακάδα, καλό μεσημεράκι με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Φοιτητική Χορηγία: Σταδιακή η καταβολή – Ποιες αιτήσεις εξετάζονται τώρα – Όλες οι πληροφορίες

Ηλίας Γκότσης: Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Ξέρω ότι θα πάω απλά να κάνω τη «γλάστρα»



Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Oι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «αρένα», για την τελική μάχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top