LIFESTYLE

Φερόμενος δάσκαλος της 14χρονης Κύπριας Jayla τοποθετείται μέσω του ThemaOnline - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Φερόμενος δάσκαλος της 14χρονης Κύπριας Jayla τοποθετείται μέσω του ThemaOnline - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λάμπρος Λάμπρου σχολίασε κάτω από το δημοσίευμα του ThemaOnline σχετικά με την εμφάνιση της 14χρονης Κύπριας Jayla Paschalis που ενθουσίασε στο 'Ελλάδα 'Εχεις Ταλέντο'. 

Η Jayla Paschalis ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή και πέρασε στην επόμενη φάση του σόου. Προτού αρχίσει να χορεύει επί σκηνής, συστύνοντας τον εαυτό της στους κριτές, αποκάλυψε ότι δεν πάει σχολείο, αλλά διδάσκεται από ιδιωτικούς δασκάλους στο σπίτι της. 

Ο Λάμπρος Λάμπρου, ένας από τους δασκάλους της 14χρονης που κατοικεί στην Λεμεσό παρακολουθώντας την επικαιρότητα και βλέποντας την εξαιρετική εμφάνιση της μαθήτριάς του θέλησε να μιλήσει για την Jayla. 

Ο Λάμπρος Λάμπρου κάτω από το δημοσίευμα του ThemaOnline έγραψε ένα μακροσκελέστο σχόλιο σχολιάζοντας: 'Είμαι ένας από τους δασκάλους μπαλέτου της Jayla και απόλαυσα να εργάζομαι μαζί της. Αυτό δεν είναι ένα φόρουμ στο οποίο σχολιάζουμε κατά πόσο είναι καλό το να διδάσκεται κάποιος στο σπίτι ή όχι. Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι η καλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην μουσική.' 

Και συνέχισε: 'Πράγματι η Jayla θα πρέπει να βελτιώσει τα ελληνικά της αφού συμμετέχει σε έναν ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό. Πολλοί ταλαντούχοι νέοι χορευτές συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Εγώ κέρδισα έναν στην Ζαμπία στα 8 μου χρόνια , αλλά δεν τους συστήνω σε κανέναν. Πρόκειται για έναν τομέα, στον οποίο δεν συμμετέχω'. 

Στην συνέχεια ο Λάμπρος Λάμπρου άρχισε να πυροβολεί: 'Στο μεταξύ η Κύπρος εξακολουθεί να είναι παρατηρητής στο τι κάνουν οι άλλες Ευρωπαϊκές και μη χώρες με τους εκπαιδευόμενους στον επαγγελματικό χορό και εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι η ευκαιρία για να διδάξουμε πραγματικά ανώτερο επίπεδο δεν είναι εφικτό μέσω του σχολείου και η σωστή διδασκαλία σε αυτό το επίπεδο. Είναι κρίμα. Ωχ του το είπα ξανά. Μπράβο Jayla. Μπράβο κριτές'.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top