ΚΟΣΜΟΣ

Γονείς παρακαλούσαν τον Δικαστή να βάλει στη φυλακή τον 14χρονο γιο τους

Γονείς παρακαλούσαν τον Δικαστή να βάλει στη φυλακή τον 14χρονο γιο τους

Δεν μπορούν να τον ελέγξουν όπως παραδέχτηκαν και παρακάλεσαν τον Δικαστή ως ένα τελευταίο μέτρο να βάλει το παιδί τους «πίσω» από τα σίδερα σύμφωνα με δημοσίευμα της  Daily Mirror.

Ο λόγος για 14χρονο αγόρι, από το Grimsby της Βρετανίας με ιδιαίτερα παραβατική συμπεριφορά αφού συνελήφθη περισσότερες 12 φορές τον τελευταία 1,5 χρόνο.

Οι γονείς του λοιπόν, μη βρίσκοντας λύση στο πρόβλημα με το παιδί τους, έγραψαν γράμμα στον Δικαστή, παρακαλώντας τον να τον φυλακίσει αφού σε διαφορετική περίπτωση ο νεαρός θα έπαιρνε ένα άλλο δρόμο και θα κατέληγε στα ναρκωτικά και στο σοβαρό έγκλημα.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου ανέφερε: «Ήταν εκτός του ελέγχου μας και ήμασταν πραγματικά αβοήθητοι. Δεν είχαμε άλλη επιλογή»

Προσπάθησαν να τον περιορίσουν στο σπίτι κλειδώνοντας τις πόρτες με τον νεαρό να σπάζει τα παράθυρα και να δραπετεύει αφού προηγουμένως έκλεβε λεφτά από τους γονείς του για να αγοράσει κάνναβη.

Μάλιστα πρόσφατα όπως αναφέρεται ανέβηκε στη στέγη σπιτιού και χωρίς λόγο και αιτία άρχισε να πετά πέτρες και τούβλα σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

«Πιστεύουμε ότι χρειάζεται μια να μπει στη φυλακή για να ταρακουνήσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι ενέργειές του έχουν συνέπειες, ανεξάρτητα από την ηλικία του, ειδάλλως θα δείτε πολλά περισσότερα από αυτόν καθώς μεγαλώνει. Παρακαλούμε να δράσετε άμεσα. Ας τον βάλουμε στο σωστό δρόμο προκαλώντας του ένα σοκ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επιστολή που έστειλαν οι γονείς του στον τοπικό δικαστή, Daniel Curtis, ο οποίος αποφάσισε τελικά τη φυλάκιση του νεαρού για έξι μήνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top