ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΡΟΦΙΛ του Ολλανδού που μιλά με Παντελή – Το παρελθόν και η φιλοσοφία του

Το ΠΡΟΦΙΛ του Ολλανδού που μιλά με Παντελή – Το παρελθόν και η φιλοσοφία του

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης η Ανόρθωση, ο Γιούργκεν Στρέπελ, είναι σε επαφές με τον πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε:

Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το ναυάγιο με Μπίσκαν – Τετ α τετ επαφές Παντελή με τον εκλεκτό νέο κόουτς

Λίγα λόγια για τον κόουτς…

Ο Στρέπελ είναι γεννημένος 25 Ιουνίου 1969.  Ως ποδοσφαιριστής ο Ολλανδός ήταν επιθετικός.

Αγωνίστηκε σε Χέλμοντ Σπορτ, Βάλβικ και Τέλσταρ.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2008 από τη Χέλμοντ Σπορτ.  Το 2011 για μία πενταετία πήγε στον πάγκο της Βίλεμ.  Το 2016 ανέλαβε για δύο χρόνια τη Χέρενφεν.

Αξίζει να σημειωθεί, όταν ανέλαβε τη Βίλεμ, την είχε ανεβάσει από τη β΄ στην α΄ κατηγορία της Ολλανδία, είχε διαβαθμιστεί, αλλά εκ νέου τα κατάφερε και την ανέβασε στα μεγάλα σαλόνια της χώρας της «τουλίπας».

Σε ότι αφορά την παρουσία του στον πάγκο της Χέρενφεν, την πρώτη χρονιά τερμάτισε η ομάδα στην 9η και τη δεύτερη χρονιά στην 8η θέση.

Λάτρης των διαφόρων συστημάτων….

Επιθετικός ως παίκτης, και τέτοια φαίνεται να είναι και η φιλοσοφία του ως προπονητής.  Ο Στρέπελ στις ομάδες όπου δούλεψε έδειξε αναλόγως με τους παίκτες που έχει να προβαίνει σε διάφορες αλλαγές συστημάτων.  Λατρεύει το 4-3-3, αλλά εάν του βγαίνει σύμφωνα με το ρόστερ που έχει, μπορεί να παρατάξει και σύστημα 4-4-2, αλλά και να πειραματιστεί και να δοκιμάσει και άλλα συστήματα.

Σίγουρα, εάν και εφόσον ΄ρθει στην Ανόρθωση ως προπονητής, θα χρειαστεί πίστωση χρόνου για να μπορέσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού, με τους παίκτες που διαθέτει σήμερα η ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top