ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Του έκανε δουλεία αλλά τα ‘χάλασαν’ στα χρήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Του έκανε δουλεία αλλά τα ‘χάλασαν’ στα χρήματα

Οικονομικές διαφορές, μεταξύ του 41χρονο συλληφθέντα και του 31χρονου αρχιτέκτονα στην Λευκωσία, φαίνεται να είναι τα κίνητρα του εμπρησμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (8/10), στο όχημα του θύματος, ενώ δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερο.

Μαρτυρία που φέρει πρόσωπο να απαιτούσε χρήματα, από τον 31χρονο αρχιτέκτονα από την Λευκωσία, του οποίου το όχημα έγινε παρανάλωμα του πυρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (8/10), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι το πρόσωπο, σύμφωνα με την μαρτυρία, απαιτούσε τα χρήματα για εργασία που πρόσφερε στον 31χρονο, από την οποία προέκυψε οικονομική διαφορά.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι Αρχές εξασφάλισαν εντάλματα σύλληψης εναντίων 39χρονου και 41χρονου.

Ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον του, ενώ ο δεύτερος συλληφθέντας 41 ετών θα παρουσιαστεί την Τρίτη (9/10) ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top