Με μια φίζα χαλούμια ο Ινδός Πρόεδρος - «Το καλύτερο δώρο»

Με μια φίζα χαλούμια ο Ινδός Πρόεδρος - «Το καλύτερο δώρο»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Πρόεδρος της Ινδίας για το παραδοσιακό έδεσμα της Κύπρου το χαλούμι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος ο Ινδός Πρόεδρος Ram Nath Kovind ρωτούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή για το κυπριακό τυρί κατά την πραγματοποίηση της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

Ο Επίτροπος για Ανθρωπιστικά Θέματα Φώτης Φωτίου που τον συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο φρόντισε να τον προμηθεύσει με μια φίζα χαλούμια ως δώρο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Προέδρου της Ινδίας ότι αυτό ήταν «το καλύτερο δώρο» που πήρε από την Κύπρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE