ΥΠ. ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Λοχίας ΤΑΕ Αρχηγείου: «Από κουτσομπολιά μάθαμε για επίσκεψη στην Βουλή»

ΥΠ. ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Λοχίας ΤΑΕ Αρχηγείου: «Από κουτσομπολιά μάθαμε για επίσκεψη στην Βουλή»

Συνεχίστηκε την Τρίτη (9/10) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου η ακροαματική διαδικασία στην οποία ο Λευτέρης Εμπεδοκλής, Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, που τελεί σε διαθεσιμότητα, κατηγορείται για υποθέσεις κλοπής από δημόσιο λειτουργό, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Κατά τη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/10), κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ο Μανώλης Μανώλη, λοχίας της Αστυνομίας που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αρχηγείου και κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν μέλος της ανακριτικής ομάδας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE