ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν και Σάββατο… ΕΣΚΑΣΑΝ δυο μεταγραφές «ΜΠΑΜ» στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αν και Σάββατο… ΕΣΚΑΣΑΝ δυο μεταγραφές «ΜΠΑΜ» στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση μεταγραφής εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Η πετοσφαιρική ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με ελευθέρα μεταγραφή από τον Απόλλων Λεμεσού την πετοσφαιρίστρια Νικολίνα Σπύρου πασαδόρος της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στην ομάδα μας».

 

Επίσης η ΑΕΛ ανακοίνωσε ακόμη μία παίκτρια από τον Απόλλωνα.

«Η πετοσφαιρική ΑΕΛ έιναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με υποσχετική μεταγραφή από τον Απόλλων Λεμεσού την πετοσφαιρίστρια Έβελυν Στεφάνου λίμπερο για την αγωνιστική περιόδο 2018-2019 της ευχόμαστε καλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

«Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη Marija zelenovic ακραια για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 της ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

 Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση της Marija Jelic.

Αναλυτικά:

«Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη Marija Jelic ακραια για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 της ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

 

 

Όπως δε, και την ανακοίνωση της YIANNA CHKHATARASHVILI

«Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη YIANNA CHKHATARASHVILI ακραια για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 της ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

 

Δεν σταματάνε οι ανακοινώσεις σήμερα από την ΑΕΛ, καθως… «Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή της πετοσφερίστριας μας Μικαέκκα Κοκκή λίμπερο μετά το πέρας των σπουδών της από την Ελλάδα της ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

 

Επίσης, «Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη Δέσποινα Κωνσταντίνου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 της ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

 

Η πετοσφαιρική ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη Matea Magdic Διαγώνιος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 Της ευχόμαστε καλές επιτυχίες

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top