ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιπτάμενοι Ολλανδοί βομβάρδισαν τα «πάντσερ»! (OΛΑ τα αποτελέσματα)

Ιπτάμενοι Ολλανδοί βομβάρδισαν τα «πάντσερ»! (OΛΑ τα αποτελέσματα)

Η Ολλανδία με γκολ των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ επικράτησε 3-0 της Γερμανίας. Χάλια μαύρα για την Γερμανία που κατρακυλάει.

Σε ένα ματς που το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερη έκταση, η Ολλανδία καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Γερμανία, της έβαλε μόνον δύο γκολ. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Μπάμπελ στο δοκάρι, ο Μέμφις Ντεπάι μετά από ασίστ του Προμές και ο Βαινάλντουμ με πλασέ στο 90+3’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Μια καταιγιστική Ολλανδία από τον παλιό καλό καιρό, εξαϋλωσε τους Γερμανούς με 3-0, σε ένα παιχνίδι που είχε ακόμα δύο δοκάρια και το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Με αυτή τη νίκη οι Ολλανδοί πήραν το πρώτο τους τρίποντο και βρίσκονται πίσω από τη Γαλλία που έχει τέσσερις πόντους.

Παρότι η Γερμανία είχε την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία του αγώνα με το σουτ του Μίλερ να εξουδετερώνεται από τον Σίλεσεν στο 18’, εντούτοις οι Ολλανδοί άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους και με ένα τέρμα του στόπερ της Λίβερπουλ με κεφαλιά, μετά από την πρώτη κεφαλιά του Μπάμπελ στο δοκάρι άνοιξαν το σκορ. 

Το ματς άνοιξε πολύ στην επανάληψη, με την Γερμανία να έχει μια φλύαρη υπεροχή, αλλά με τις «τουλίπες» να έχουν τις ευκαιρίες. Στο 87’ σε μια ιδανική αντεπίθεση ο Προμές έκοψε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Ντεπάι και αυτός έκανε το 2-0. Ο Προμές στο 90’ είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαινάλντουμ με προσωπική ενέργεια και δεξί πλασέ νίκησε τον Νόιερ για το 3-0. 

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Ολλανδία-Γερμανία (3-0)

Σλοβακία-Τσεχία (1-2)

Ιρλανδία-Δανία (0-0)

Νορβηγία-Σλοβενία (1-0)

Βουλγαρία-Κύπρος (2-1)

Γεωργία-Ανδόρρα (3-0)

Λετονία-Καζακστάν (1-1)

Αρμενία-Γιβραλτάρ (0-1)

Σκόπια-Λίχτεσταϊν (4-1)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top