Τέσσερις νεκροί στο Τέξας από πυροβολισμούς σε πάρτυ γενεθλίων βρέφους

Τέσσερις νεκροί στο Τέξας από πυροβολισμούς σε πάρτυ γενεθλίων βρέφους

Ο καβγάς που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων ενός αγοριού στο Τέξας κατέληξε στο να πέσουν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 4 άνθρωποι και να τραυματιστεί ένας, μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/10) κοντά στη μικρή πόλη Ταφτ, σε κοντινή απόσταση από το Κόρπους Κρίστι.

Εκτός των 4 ανδρών που βρέθηκαν νεκροί, ένας πέμπτος, τραυματίας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι γνωστή.

Τα αίτια της φιλονικίας, ανήμερα των πρώτων γενεθλίων του μωρού, δεν έχουν διευκρινιστεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE