ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ετερεχρονισμένη ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «1948» και το… target group!

Η ετερεχρονισμένη ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «1948» και το… target group!

Tην πάει στα δικαστήρια τη Θύρα 9, το σωματείο της Ομόνοιας. Μας το είπε σήμερα ο πρόεδρος Λώρης Κυριάκου (ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ), κάπως ετεροχρονισμένα, η αλήθεια να λέγεται. 

Θα ήταν είδηση, αν δεν ερχόταν απάντηση της ηγεσίας της Θύρας 9, μερικές ώρες μετά την δημοσίευση της συνέντευξης του προέδρου των πρασίνων (ΕΔΩ). 

Πρώτη παρατήρηση: Από αντανακλαστικά «σκίζει» η διοίκηση του σωματείου! Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ίδρυση της Ομόνοιας 1948 και μέσα Οκτωβρίου αποφάσισαν να διαμηνύσουν ότι θα τους πάνε στα δικαστήρια. 

Δεύτερη παρατήρηση: Επειδή βλέπουν ότι… κερδίζει κόσμο (και έδαφος) η Ομόνοια 1948, έκρινε ο πρόεδρος Λώρης Κυριάκου, πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να διαμηνύσει σε όσους το «παίζουν σε διπλό ταμπλό» (ακολουθούν την Ομόνοια στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, δεν είναι εχθρικοί προς το δημιούργημα της Θύρας 9, πηγαίνουν στις εκδηλώσεις της) να πάψουν να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. 

Τρίτη παρατήρηση: Είναι σχήμα οξύμωρο, ο Λώρης Κυριάκου, να λέει σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, «Αν και δεχθήκαμε προκλήσεις, εμείς δεν απαντήσαμε σε καμία περίπτωση, γιατί θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Ομονοιάτες. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κι εμείς προκλητική στάση απέναντι σε Ομονοιάτες» και στη συνέχεια να αποκαλύπτει ότι θα τους πάνε στα δικαστήρια για παράνομη χρήση του ονόματος! 

Απαραίτητη διευκρίνιση: Δεν είμαι εξ εκείνων, που εκτιμώ ότι σε βάθος χρόνου η παλιά Ομόνοια, κινδυνεύει να αφανιστεί και να «εκτοπιστεί» απ’ αυτήν που έχτισε το καλοκαίρι η Θύρα 9.

Αν αποδειχθεί επιτυχημένο το μοντέλο με τον Σταύρο Παπασταύρου, πολλοί απ αυτούς που… απέχουν τους τελευταίους μήνες από τις δραστηριότητες της επαγγελματικής Ομόνοιας, σε κάποια στιγμή θα επιστρέψουν. Ήδη κάποιοι (πολύ μεμονωμένος αριθμός) το έχουν κάμει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top