ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει τη δική του μάχη το ενός έτους βρέφος - Δεύτερη φορά στο Ισραήλ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει τη δική του μάχη το ενός έτους βρέφος - Δεύτερη φορά στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ μεταφέρεται για δεύτερη φορά, την Τρίτη (16/10) το βρέφος Σύριων προσφύγων που διαμένουν στην Κύπρο, για προγραμματισμένη αυτή τη φορά χειρουργική επέμβαση.

Το παιδί Σύριων προσφύγων, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα τον Δεκέμβριο του 2017, αεροπορικός στο Ιατρικό Κέντρο Sheba του Ισραήλ, καθώς αμέσως μετά την γέννησή του στο νησί μας, διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στη γείτονα χώρα μετά από διαδικασίες που έκανε το κυπριακό Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό Εσωτερικών του Ισραήλ Aryeh Deri να εγκρίνει τη μεταφορά του.

Δημοσίευμα της ‘The Jerusalem Post’, αναφέρει ότι την Τρίτη (16/10) το παιδί μεταφέρεται στο Ισραήλ, για προγραμματισμένη επέμβαση.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Φωτογραφία (από την πρώτη πτήση σωτηρίας στις 22/12/17) από jpost.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Σε εξέλιξη η τριμερής συνάντηση του ΠτΔ με Γκουτέρες και Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Video: Σε εξέλιξη η τριμερής συνάντηση του ΠτΔ με Γκουτέρες και Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.