ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό ατύχημα: 46χρονη έμεινε παράλυτη όταν έσπασε το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής

Τραγικό ατύχημα: 46χρονη έμεινε παράλυτη όταν έσπασε το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής

Ανεπανόρθωτη βλάβη υπέστη στην σπονδυλική στήλη υπέστη μια 46χρονη μητέρα από τη Βρετανία μετά από πτώση της από το κρεβάτι με την ίδια πλέον να βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και να ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου από την κατασκευάστρια εταιρία.

Το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2013, ενώ από τότε βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εταιρία που κατασκεύασε το καινούργιο της κρεβάτι, με την μητέρα 4 παιδιών να παραμένει παράλυτη εξαιτίας της πτώσης της από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Η Claire Busby ισχυρίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ότι το κρεβάτι ήταν ελαττωματικό με την εταιρία να διαψεύδει τα λεγόμενα της ωστόσο η αδελφή της ανέφερε ότι έλειπαν δύο πόδια από το κρεβάτι το οποίο ήταν ένα από τα πέντε που αγόρασε η 46χρονη μια βδομάδα πριν το τραγικό ατύχημα το οποίο την άφησε παράλυτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top