ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Μητέρα μαθητή από τις Πρώτες Βοήθειες: 'Ο καθηγητής τον έπιασε από τον λαιμό' -Άλλη εκδοχή από εκπαιδευτικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Μητέρα μαθητή από τις Πρώτες Βοήθειες: 'Ο καθηγητής τον έπιασε από τον λαιμό' -Άλλη εκδοχή από εκπαιδευτικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόθεση να καταγγείλει στην Αστυνομία εκπαιδευτικό που υπηρετεί σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, εξέφρασε στο ThemaOnline μητέρα 15χρονου μαθητή, όταν μετέβη στο γραφείο του διευθυντή και είδε σημάδια στο σώμα του νεαρού, το μεσημέρι της Τρίτης (16/10).

Του Χρίστου Ζήνωνος

«Με έπιασε τηλέφωνο ο υπεύθυνος του τμήματος και μου είπε 'έγινε το έλα να δεις’»μας ανέφερε η μητέρα έξω από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και συνέχισε λέγοντας ότι όταν μετέβη στο γραφείο του διευθυντή, είδε αστυνομικούς και τότε ανησύχησε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά απ' ό,τι είχε υποθέσει.

Σύμφωνα με την εκδοχή της μητέρας, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της είχε μια διαφωνία με συμμαθητή του και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στη σχολική του βαλίτσα, από τον καθηγητή, με την συγκατάθεση του μαθητή. Αφού δεν βρέθηκε το αντικείμενο που αναζητείτο, ο καθηγητής επιχείρησε να κάνει και δεύτερο έλεγχο.

«Όπως μου είπε ο γιος μου, ένιωσε να προσβάλλεται και άρχισε να φωνάζει», είπε στο ThemaOnline η μητέρα του νεαρού, γεγονός που -σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της- πυροδότησε την ένταση, με τον εκπαιδευτικό να επιτίθεται πιάνοντας τον από τον λαιμό, τα χέρια και κτυπώντας τον στην πλάτη.

Στο επεισόδιο δόθηκε τέλος όταν τρίτο πρόσωπο, ενήλικας, επενέβη και απομάκρυνε τον καθηγητή από τον μαθητή ισχυρίστηκε η μητέρα και κατέληξε: «Δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο. Τι να κάμω εγώ τωρά;».

Σε φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, λίγο πριν ο 15χρονος εξεταστεί από τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, είναι ορατά τα σημάδια στον λαιμό του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (16/10) μόνο ο καθηγητής είχε υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία (σ.σ. υποστήριξε ότι κτυπήθηκε από τον μαθητή), προσκομίζοντας τα ανάλογα ιατρικά πιστοποιητικά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top