ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άντε και τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ… Λύνουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Άντε και τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ… Λύνουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Πύκνωσαν οι απόψεις όσων υποστηρίζουν, ότι μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Ομόνοιας, θα πρέπει η διοίκηση να διώξει τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. 

Είναι αυτονόητο ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για το ότι οι πράσινοι δείχνουν να «μαθαίνουν» και φέτος στις ήττες, όπως και στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. 

Συμφωνώ ότι ακόμα… ψάχνεται, για να βρεις τις θέσεις, που μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί μερικοί παίχτες. Για παράδειγμα του Μόντες, του κάνει «ζημιά», χρησιμοποιώντας τον τη μια εξτρέμ, την άλλη σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Ο συγκεκριμένος παίχτης έχει τρομερά προσόντα, αλλά λειτουργεί λίγο επιπόλαια μερικές φορές, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας του. 

Χτες με τη Σαλαμίνα, ένα λάθος που έκανε ο Ολίβα ήταν ότι έβγαλε τον Εντρένα, τη στιγμή που ανέβαζε απόδοση. Αυτός έφτιαξε τη φάση του δοκαριού στο 54′. 

Συνοψίζοντας, νομίζω ότι δεν είναι θα είναι πολύ δύσκολο για τη διοίκηση Παπασταύρου, να λάβει απόφαση «αποκεφαλισμού» του Ισπανού προπονητή. Θα λύσει όμως το πρόβλημα; 

Πολύ περισσότερο, που μαζί με τον Γκόμεζ, έχτισαν την φετινή ομάδα. Για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη, για τις επιλογές μερικών παιχτών. Είναι νομίζω λίγο βιαστικό, να του καταλογίσουμε ευθύνη ότι έφερε έναν «ακατάλληλο» προπονητή. 

Πολύ περισσότερο που μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα. Δυστυχώς αυτή τη ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, πολύ λίγοι Ομονοιάτες τη λαμβάνουν υπόψη. Δεν τους αδικούμε όμως, επειδή είναι επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα «ναυάγια» των τελευταίων χρόνων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top