Μόλις κάθισε στην καυτή καρέκλα μοιράστηκε το άγχος της, αφού έπεσε στο πλατό της εκπομπής. Ο τρόπος της Ελένης Σιδερά κατάφερε να μας κάνει να σκάσουμε από τα γέλια, μιας και ένα ατύχημα το μετέτρεψε σε κωμωδία.
Και παρόλο που η Ευριπίδου είπε ότι σκόνταψε απλά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παντρεμένοι κι οι δύο» χαρακτήρισε «σιηστή» την πτώση της στο πλατό της εκπομπής.
Μάλιστα η Ελένη Σιδερά αποκάλυψε ότι φόρεσε ένα παντελόνι για να εμφανιστεί στην εκπομπή που σκίστηκε από πάνω μέχρι κάτω και πως ο άντρας της είναι με διάστρεμμα στο σπίτι.
Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.