ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτος Πετρούνιας, προκρίθηκε στον τελικό αν και τραυματίας! (BINTEO)

Απίστευτος Πετρούνιας, προκρίθηκε στον τελικό αν και τραυματίας! (BINTEO)

Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, παρά το σοβαρό τραυματισμό του που απείλησε ακόμη και τη συμμετοχή του στη διοργάνωση!

Η αγωνιστική του συμπεριφορά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση καθώς δεν διστάζει να αντιμετωπίσει τον πόνο για να στηρίξει τα ελληνικά χρώματα. Ο λόγος φυσικά για τον Λευτέρη Πετρούνια που δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ντόχα και αγωνιζόμενος στα προκριματικά πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση.

Με σπουδαία εκτέλεση στους κρίκους και 15.266 βαθμούς ο Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής (2/11) για να διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αναβάλλει την εγχείρηση στον ώμο για να δώσει κανονικά την δική του μάχη.

Δείτε την εκπληκτική προσπάθεια του Πετρούνια:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top