ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφώνησε από τώρα με τον γνωστό παίκτη που… κόντραρε τον Απόλλωνα

Συμφώνησε από τώρα με τον γνωστό παίκτη που… κόντραρε τον Απόλλωνα

Τον περασμένο Ιουλίου ο Απόλλωνας για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετώπισε τη Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο.  Ομάδα που βρίσκεται ο γιος του πρώην γνωστού ποδοσφαιριστή, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Ρέφικ είχε βρεθεί αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ το 1992 όταν ήταν στην ΑΕΚ Αθηνών.

Διαβάστε:

Ιδιαιτερότητα το επώνυμο βασικού παίκτη της Ζελέζνιτσαρ έναντι Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ! Για ποιο λόγο

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ελλάδα φέρουν τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από το ερχόμενο καλοκαίρι να εντάσσεται στη δύναμη της ΑΕΚ Αθηνών.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα από το gazzetta.gr αναφέρει:

«Στην απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιου του Ρέφικ, προχωράει η ΑΕΚ με τον παίκτη να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» από το καλοκαίρι του 2019.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αργεί ακόμη, πόσω μάλλον αυτή του καλοκαιριού του 2019 αλλά στην Ενωση έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και έχουν ήδη κλείσει τη μία μεταγραφή τους, η οποία φέρνει αναμνήσεις και από τη δεκαετία του ’90. Τότε ήταν ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς αυτός που ήλεγχε το κέντρο της ΑΕΚ, τώρα θα είναι ο γιος του αυτός που θα αναλάβει να επαναλάβει τα κατορθώματα του πατέρα του, έστω όχι άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι κάνουν δικό τους τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος είναι 19 ετών, παίζει ως χαφ και ανήκει στη Ζελέζνιτσαρ, ενώ είναι και διεθνής με την U-19 της Βοσνίας. Ο πρόεδρος της Ζελέζνιτσαρ, Σέναντ Μισίμοβιτς, βρέθηκε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ και υπάρχει απόλυτη συμφωνία, με τον πιτσιρικά να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που αφορά στην ενίσχυση της ομάδα για την επόμενη σεζόν αλλά αποτελεί παράλληλα -κυρίως αυτό- επένδυση για το μέλλον, στο οποίο παρεμπιπτόντως η Ενωση και η Ζελέζνιτσαρ αναμένεται να έχουν στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς. Αυτό έλεγαν, άλλωστε, οι Βόσνιοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν την έντονη ικανοποίηση τους για το deal με την ΑΕΚ και για την κοινή διάθεση συνεργασίας που υπάρχει για το μέλλον».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top