ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

Στόχος για δεύτερη φορά 46χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’ μέσα σε δύο μέρες, αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στόχο την οικία του, ρίχνοντας αμυντική χειροβομβίδα, γύρω στις 21:30 του Σαββάτου.

Μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, παρέλαβαν την χειροβομβίδα από την οικία του 46χρονου, αφού αυτή δεν εξερράγη, για να εξουδετερωθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 6:15 πρωί της Παρασκευής (26/10), άγνωστος ή άγνωστοι, που επέβαιναν μοτοσικλέτας, πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα σε νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο 46χρονος στην Λευκωσία.

 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE