ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Σαββίδης: «Μάθημα για την Κύπρο το Έπος της Ελλάδας»

Π. Σαββίδης: «Μάθημα για την Κύπρο το Έπος της Ελλάδας»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Παναγιώτης Σαββίδης, εξέφρασε σήμερα την περηφάνια του κόμματος του για το Έπος της Ελλάδος, για τους αγώνες που έχει κάνει ο Ελληνισμός για την απελευθέρωση και ειδικά για το γεγονός ότι μια δυνατή χώρα προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα και οι Έλληνες είπαν όχι.

Σε δηλώσεις του, μετά από την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης, για την 28η Οκτωβρίου, ο κ. Σαββίδης είπε πως «αυτό πρέπει να γίνει μάθημα και για την Κύπρο και να μην υποκύψουμε στα συμφέροντα των μεγάλων χωρών, που θέλουν να επεκταθούν στην Κυπριακή Δημοκρατίας».

 

Έκτακτη Συνέλευση ΠΙΣ και αποφάσεις

Για τις χθεσινές αποφάσεις του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, ο κ. Σαββίδης είπε ότι «ως Συμμαχία είναι πεπεισμένοι ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ πρέπει να γίνει».

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι πρέπει να βάλουμε στο περιθώριο τα συμφέροντα μας προσωπικά ή πολιτικά και να αποφασίσουμε ότι η υγεία πρέπει να είναι διαθέσιμη για όλους», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top