ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To άλογο έφυγε από Αγ. Δομέτιο, και βρέθηκε στα Jumbo -Χιλιομετρική απόσταση -ΧΑΡΤΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To άλογο έφυγε από Αγ. Δομέτιο, και βρέθηκε στα Jumbo -Χιλιομετρική απόσταση -ΧΑΡΤΕΣ

Διένυσε απόσταση πάνω από έξι χιλιόμετρα, το άλογο που προκάλεσε αναστάτωση σε διερχόμενους οδηγούς στην Λακατάμια, το πρωί της Δευτέρας (29/10).

Το άλογο, όπως γράφει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών την Δευτέρα (29/10) στην ιστοσελίδα του, επικαλούμενο την Αστυνομία, αναφέρει ότι το ευφυές τετράποδο είχε φύγει από τον ιππόδρομο στον Άγιο Δομέτιο. Πληροφορία την οποία διασταύρωσε και το ThemaOnline.

Το ζωντανό, φαίνεται να διένυσε απόσταση τουλάχιστον πάνω από 6 χιλιόμετρα, αφού με βάση υπολογισμούς στους χάρτες της Google, το άλογο πιθανόν να βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε, διανύοντας απόσταση 7,8 χιλιομέτρων.

Στο σενάριο να ακολούθησε διαδρομή μόνο μέσω του οδικού δικτύου ενώ αν έκανε χρήση πεζόδρομών ως πεζός, η απόσταση είναι περίπου 6,6 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (29/10), η Αστυνομία Κύπρου ενημέρωσε το κοινό μέσω Facebook ότι στην περιοχή Λακατάμιας, στο οδικό δίκτυο κινείται ένα άλογο, καλώντας τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί.

Λίγο αργότερα, στις 7:48, η Αστυνομία Κύπρου ενημέρωσε το κοινό ότι το άλογο εντοπίστηκε στην οδό Ελαιώνων (περιοχή Jumbo).

Χρ. Ζήνωνος

 *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top